Σελίδες

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ 17.11.2010

Ευχαριστώ θερμά όλους τους συμπολίτες μου που με ψήφισαν και με στήριξαν στις εκλογές της 7ης και 14ης Νοέμβρη 2010, κατατάσσοντάς με στην 13η (υπό άλλες συνθήκες εκλόγιμη) θέση του ψηφοδελτίου του Συνδυασμού «Αρχή.. Ζούμε μαζί».

Ανεκτίμητο κέρδος για μένα από όλη αυτήν την κοπιαστική προσπάθεια είναι η γνωριμία και επικοινωνία που είχα με δεκάδες ανθρώπους τόσο στα μικρά και απόμακρα χωριά όσο και στα αστικά κέντρα του Νομού Κοζάνης.

Στην επαφή μου μαζί τους απουσίαζαν εντελώς οι όροι «συμμαχίες» και «μηχανισμοί» (που συχνά αναχαίτιζαν τη διάθεση των νέων υποψηφίων για συμμετοχή και αγώνα) και κυριάρχησαν η φιλία, ο σεβασμός, η ανθρωπιά, η απλότητα και η ειλικρίνεια.

Μόνο αυτά τα ακριβά και υπέροχα συναισθήματα κέρδισαν την καρδιά, τη σκέψη και τις αναμνήσεις μου.

Πιστεύω απόλυτα πως η εκλογή του Γιάννη Παπαϊορδανίδη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα αποτελούσε μία αισιόδοξη πνοή φρεσκάδας, ελπίδας, ήθους, δημιουργίας και εγγύησης για την ανάπτυξη και το μέλλον της περιοχής μας και τον ευχαριστώ από καρδιάς για τη δυνατότητα που έδωσε σε νέους ανθρώπους να συμμετάσχουν στην πρωτόγνωρη διαδικασία των περιφερειακών εκλογών.

Χριστοπούλου Παρασκευή (Βούλα)
Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός MSc
Υποψήφια Διδάκτωρ Α.Π.Θ.
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με το Συνδυασμό του Γιάννη Παπαϊορδανίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου